Fordítás, tolmácsolás

Nyelviskolánk tolmácsolási és fordítási tevékenységet az alábbi nyelvekből vállal: angol, német, francia, olasz, spanyol.

 

Tolmácsolás

 

Képzett tolmácsainkkal magas szintű közvetítői szolgáltatásokat nyújtunk tárgyalásokon, konferenciákon és egyéb rendezvényeken.

 

A megrendelő igénye szerint a tolmácsolás lehet:

 

I. Konszekutív tolmácsolás:

 

A tárgyalófelek néhány mondatonként, egy-egy gondolatmenetet befejezve megállnak, és megvárják, hogy a tolmács, összefoglalva, de a legnagyobb pontosságra törekedve tolmácsolja az elhangzottakat.

 

II. Kísérőtolmácsolás

 

Ha a megbízó apróbb ügyeket szeretne elintézni (pl: ügyintézés hivatalokban), vagy nem formális találkozói vannak (pl. üzleti vacsora, fogadás), ebben az esetben a megbízót kísérő személy ugyan kellőképp jártas a tolmácsolandó nyelveken, ám nem várható el tőle a legkifinomultabb tudás.

 

Referenciáink:

Zarges Kft.

Bramac Kft.

Szabadszállás Város Önkormányzata

 

Amennyiben tolmácsolás érdekli, kérjük a részletek megbeszélése végett irodánkkal telefonon (76-415-074) vagy személyesen szíveskedjék felvenni a kapcsolatot.

 

Fordítás

 

Fordítást magyar- idegen nyelv párosításban vállalunk, a következő nyelvekből: angol, német, olasz, spanyol, francia, amennyiben nem „hiteles fordításra” van szüksége.

 

Amennyiben fordítás érdekli, kérjük a részletek megbeszélése végett irodánkkal telefonon (76-415-074) vagy személyesen szíveskedjék felvenni a kapcsolatot.