Tanfolyamszervezés

Tanfolyamainkat a Közös Európai Referencia Keret (KER) nyelvi szintjeihez igazítottuk.

 

A tanfolyamokon a négy alapkészség (írás, olvasás, beszéd, beszédértés) harmonikus fejlesztése mellett kiemelt szerepet kap a kommunikációs készségek fejlesztése. A kiváló szakmai munkát garantálja, hogy a felnőttoktatásban jártas, egyetemet, főiskolát végzett nyelvtanárok tartják az órákat.

 

A tanfolyamokon igyekszünk megteremteni az egyensúlyt a magas színvonalú szakmai munka és a kellemes, barátságos tanulói légkör között.

 

Tanfolyamkezdés előtt a cég által a képzésben való részvételre kijelöltek nyelvi szintjét ingyenes szintfelmérő írásával és személyes elbeszélgetés segítségével állapítjuk meg, mely a céggel egyeztetett helyen és időben történik. A felméréssel biztosítjuk, hogy az azonos szinten lévő hallgatók kerüljenek egy csoportba.

 

A tanfolyam helyszíne igény esetén lehet:

 

  • kihelyezett vállalati tanfolyamként a vállalat telephelyén vagy
  • a nyelviskola telephelyén.

 

A tanfolyam során figyelemmel kísérjük a hallgatók haladását, fejlődését, melyről a vállalatot folyamatosan informáljuk.

 

A tanfolyamot írásbeli és szóbeli záróvizsga zárja, melynek eredményessége esetén Tanúsítványt kapnak a hallgatók a tanfolyam sikeres elvégzéséről.